Известие

Collapse
No announcement yet.

FUN!!!- Моля Без Коментари!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение
    ...
    Тогава Мечката се обърнала и казала:
    -Хмм!Ти днес май не си тръгнал на лов....
    Във варианта, който аз знам, на третия път мечката казала:
    -Абе ти ловец ли си или педераст???
    166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• Полунощ е! Във малък бар има 3 миши дупки! От първата излиза френската мишка! Оглежда се за котарака, изтичва до бара, пак се оглежда, сипва си чаша вино, пие я, оглежда се и се прибира в дупката!
      От втората дупка излиза руската мишка! Оглежда се за котарака, изтичва до бара, сипва си една чаша водка, пие я, оглежда се отново и се прибира!
      От третата дупка излиза българската мишка! Оглежда се 3 пъти, отива до бара, пак се оглежда, пие 1,2,3,4,5 чаши ракия, оглежда се пак и въздъхва:
      -Ше го чакаме, д**ба и котака!

Американец французин и Бай Ганьо се возят във влак. При тях влиза мадама. По едно време мадамата пръднала. Французинът веднага се направил на джентълмен:
      - Извинете ме! - казал французина.
      След малко оная пак се изпуснала.
      - Моля, да ме извините! - казал американеца.
      На българина му се допушило и казал:
      - Ей момчета аз отивам да пуша, ако тая се насере да знаете че съм аз.
      Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
      Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

• Какво е ускорител за елементарни частици? - Люлинския тунел

Пернишка сурвачка - винкел с пуканки
        Няма добри и лоши коли, има добри и лоши стопани...

Аlfa Romeo 145 1.6 TS

Comment

• Поручик Ржевски разказва бойни случки.
          - Господа, един път, по време на бой, искам да ви кажа, че вместо сабята си хванах х*я!
          - И какво стана по-нататък поручик?! - питат всички в един глас
          - Съборих двама, преди да забележа!
          Alfa Romeo 166 3.0 V6
          Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• 2000 ALFA ROMEO 156 2.0 TS Selespeed
            5 Door Estate BLACK 110,000 GBP
            ebay link

Comment

• От един друг автофорум:

К1: - не забравяйте че еърбега е предвиден да ви спаси задника ..
              К2: - Аз мислех че е за лицето и главата Или твоя еърбег е на седалката, или ти караш с гъза си

Колегата уверява форума, че жена му е нормална...
              K1: - .... Мога да пусна снимка някой ден, ще видите че прилича на нормален човек. Да не повярваш на какво е способна!

по повод инсталирания оригинален касетофон от Опел в VW:
              K1: - Е,че ко му е на каст'фона.Най много да ръждяса

K1: - Пичове, какво ще стане, ако дръпна ръчната със 180км на магистралата?
              K2: - Ами, най- много да те глоби горския за изсечените покрай магистралата дървета...

K1: - Отдавна ме човърка този въпрос, но не съм питал защото се опасявах, че ще звуча малко тъпо, но реших да питам. Задавам си този въпрос защото все пак когато вдигаш мощност това трябва да е за сметка на нещо, защото все пак според мен не може да идва мощност от този дето духа, но като се замисля турбото е на тоя принцип

K1: - Вкарва ми вода в багажника. Какво да правя?
              K2: - Пусни рибки

K1: - Продавам ударено БМВ е36 на части
              K2: - А е30 имаш ли ?
              K1: - Ако дадеш 5000, ще ти ударя моето

K1: - Тръгва да тръгва и нетръгва...

K1: - Продавам гуми
              K2: - Гумите кви са? Каде се намират?
              K1: - Гумите са кръгли и се намират на джанти
              Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
              Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
              Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Спират един за превишена скорост:
                - Превишена скорост! Защо?
                - Ами ..заседях се с приятели, отпразнувахме Нова година, а жената сигурно вкъщи се е изпопритеснила!
                - Каква Нова година? Пети януари е!
                - Ами затова и бързам!

Comment

• Абрам се обажда на сина Моше, емигрирал в Ню-Йорк:
                  - Сине, трябва да те огорча, но ние с майка ти се разваждаме. 45 години мъки стигат!
                  - Тате, ама какво говориш! И точно преди празника ви!
                  - Така сме изморени един от друг, - казва бащата, - че повече не може да се гледаме. Само исках да те помоля да се обадиш на сестра ти в Чикаго и да й съобщиш новината.
                  И затваря телефона.
                  Отчаян сина звъни на сестра си, която пък веднага се обажда на баща си:
                  - Тате, Сара е! Кажи ми, че не е истина, че ще се развеждате! В никакъв случай не правете НИЩО, докато не дойдем! Разбра ли ме? НИЩО!
                  И затваря телефона.
                  Доволен Абрам се обръща към жена си:
                  - Е, всичко мина идеално: задължително ще дойдат на празника ни, а и самолетни билети ще си купят сами!
                  Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                  ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Мъж се прибира от работа и нарежда на жена си:
                    -Жено, сипи ми едно уиски, било полезно за сърцето.
                    Тя му сипва, той го изпива и продължава:
                    -А сега дай една мента, че стомахът нещо ме тормози.
                    Налива му тя, той я изпива и пак нарежда:
                    -Жено, дай сега една биричка за бъбреците.
                    Гаврътва бирата и продължава:
                    -Сипи ми сега чаша червено вино, че кръвното ми май е паднало...
                    Изпива виното, оригва се доволен и вика:
                    -Айде, жено, стига вече с тези лекарства, дай ракията от хладилника да сядам да пия като хората...

Comment

• Damn you autocorrect! via proper
                      I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                      Roosevelt

Comment

• Пияният Степанович спира такси и пита шофьора дали е свободен.
                        - Свободен съм.
                        - Ами слез тогава да пийнем заедно!

Comment

• Уважаема редакция,
                          Ужасно се нуждая от съвет! Благодаря ви предварително!
                          От известно време заподозрях, че гаджето ми кръшка: Взеха често да я търсят по телефона – вдигне го и излезе да си говори отвънка насаме. Ако вдигна аз телефона - затварят. Взе редовно да се среща с "приятелки", а като я питам с кои е била, казва, че не ги познавам.
                          Взех да гледам през прозореца кога ще пристигне с такси, а тя идва зад ъгъла и не мога да разбера с каква кола е дошла.
                          Както и да е, никога не бих я разпитвал за такива работи, но когато снощи късно пак тръгна нанякъде, не се сдържах - слязох до моята кола, залегнах зад нея и започнах да наблюдавам какво ще стане.
                          И гледам - ужас! Долните тампони на амортисьорите станали на нищо!
                          Как мислите, дали ще мине само със смяна на тампоните или ще трябва да се изръся и за амортисьори?

Седи си човека, цъка си на скайпа и получава от жена си:
                          - сори мило ама ми писна и мисля, че трябва да се разделим.
                          облещил се човека, не може да повярва и получава пак.
                          - опс сори, това не беше за тебе ..
                          Last edited by fiore; d.m.y г., 01:04.
                          Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                          sprint tropheo
                          155/1.8
                          156/2.0 Selespeed

Comment

• Обажда се министър на жена си по телефона. И чува автоматичен отговор:
                            „Биип. Заради ограничения бюджет на МВР в момента вашият разговор не се подслушва. Моля, обадете се по-късно. Вашият разговор е важен за нас“
                            Няма добри и лоши коли, има добри и лоши стопани...

Аlfa Romeo 145 1.6 TS

Comment

• Самолетна катастрофа в Сахара. Оцеляват двама мъже, останали чисто голи.
                              - Браточка, ако хукнем голи през тоя пек, ще ни изгорят достойнствата и после сме за никъде.Дай да ти го пъхна отзад, ще вървим няколко метра, после ти и така ще си ги опазим от слънцето.
                              Тръгнали в тая схема пичовете и по едно време този отпред измърморил:
                              - Копеле... дай да влезем в крачка, че така направо си ме еб@ш...
                              Alfa Romeo 166 3.0 V6
                              Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• притча

Eдин мъж щял да се жени, но много харесвал сестрата на жена си и точно ден преди да се ожени, сестрата на бъдещата му съпруга го поканила да изберат декорацията за сватбата. Седнали те и започнали да избират ,а мъжа не можел да си представи по-хубава жена от нея, постоянно я зяпал. По едно време тя се изправила, свалила си дрехите и му казала, че отива на втория етаж и че ще е там в леглото и ще го чака,да го направят малко преди да се обвърже за сестра й.А той се изправил,сърцето му се свило, целия настръхнал, но се запътил към входната врата , от там излязал по пътечката , и се запътил към колата си. А на вратата се появил бащата на сестрите , със сълзи на очи той извикал "Синко, чакай, ти мина нашия малък тест: вече си част от семейството, вече си един от нас"
                                поука: "Винаги си дръжте презервативите в колата"
                                Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                                sprint tropheo
                                155/1.8
                                156/2.0 Selespeed

Comment

Working...
                                X